Per REZERVIME
VATA LINES

 Zyra Qendrore 

 

Destinacionet e rregull

  - TRIESTE
 - UDINE
 - PORDENONE
 - TREVISO
 - VENEZIA
 - PADOVA
 - VICENZA
 - VERONA
 - ROVATO
 - BRESCIA
 - BERGAMO
 - MILANO
 - ALESSANDERIA
 - ASTI
 - TORINO

 

 

 

Udh�time me autobus Itali - Shqip�ri - Itali  
 

VATALINES eshte nje kompani autobusash me qender ne Itali e cila ofron udhetime me autobus nga Italia per ne Shqiperi e anasjelltas.

 

 Mbulojme pjesen me te madhe te qyteteve italiane e shqiptare. Gjithashtu organizojme udhetime turistike per ne Shqiperi e vejme ne dispozicion autobusat per udhetime turistike ne te gjithe Europen.

Perse te udhetosh me VATA LINES

 

  • Komoditet. Udhetohet lirshem dhe pa strese, pasi nuk duhet te zhvendosni valixhet tuaja si ne rastet e trenave. Autobusi eshte me klimatizator, TV dhe i pergjigjet nevojave te ndryshme te udhetareve.
     

  • KOMPANIA VATA LINES KA MBI 1 VJET QE OPERON NE FUSHEN E TRANSPORTIT NGA SHQIPERIA NE DREJTIM TE ITALISE
     

 

 

Copyright and support Teplates - PCStore Software CO